Veelgestelde vragen

Hoe werken wij?
Wij werken rechtstreeks met verschillende leveranciers over de hele wereld en zijn constant opzoek naar de juiste producten voor de juiste seizoenen. Zo ben je bij ons altijd aan het juiste adres voor dé must haves van het seizoen. Dat mag je toch verwachten van een webshop? 

 

Waar komen onze producent vandaan?
We zoeken de wereld af om speciaal voor jou de beste producten te vinden. Ze komen van leveranciers van over de hele wereld. Denk hierbij aan Azië en Noord-Amerika. Hierdoor hebben we altijd unieke producten voor leuke prijzen!

 

Wat is de gemiddelde levertijd?
Tegenwoordig zijn we gewend aan snelle levering en wegwerpproducten die overal gelijk zijn. Wij doen het anders. Doordat onze leveranciers over de hele wereld verspreid zitten hebben wij altijd unieke producten in ons assortiment! De levertijd is hierdoor wat langer dan we tegenwoordig gewend zijn. Gemiddeld ligt de levertijd rond de 14-21 dagen. Je wachten wordt beloond met een uniek product. 

 

Hoe kan ik jullie bereiken?
Je kan ons altijd bereiken via het contactformulier op onze website. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen en je vragen beantwoorden!